Eenvoudig investeringsvrij investeren

Samen met onze klanten slaan wij de handen ineen voor een 100% CO2-neutraal zakelijk Nederland in 2030. Wij helpen ook u graag om concrete verduurzamingsstappen te zetten én tegelijkertijd te besparen op kosten. Daarvoor hebben wij alle expertise in huis om u te ontzorgen.

Kosten besparen en uw gebouw verduurzamen met Censo

  • Stap 1 Inzicht
    We starten met een gesprek over uw ambities: hoe snel wilt u naar CO2-neutraal? Vervolgens inventariseren we op locatie uw gebouw en creëren we via data-analyse inzicht in uw verbruik, verspilling en CO2-uitstoot. We leveren u een helder besparingsrapport en een CO2-routekaart.
  • Stap 2 Realisatie
    Op basis van uw routekaart helpen wij u op weg: wij nemen de verantwoordelijkheid voor organisatie én uitvoering van ons advies. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om voor u systemen te ontwerpen, componenten te kiezen en bouw- en installatie partners te selecteren én aan te sturen. Dit financieren wij als daar behoefte aan is. Wij zijn uw regisseur op basis van de CO2-routekaart.
  • Stap 3 Beheer
    Energieverspilling behoort tot het verleden. Energie-installaties worden automatisch beheerd en slim aangestuurd. U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen. U bespaart tijd, geld en CO2.

Liever kleiner beginnen?
Dat kan. U kunt bij ons ook terecht voor energiemonitoring via ons data gedreven energiemanagementplatform Censo.live, berekenen van uw CO2-footprint alsook voor slimme laadpalen en zonnepanelen via lease- en dakverhuurconstructies.

Erik Kemink

Directeur

088 989 93 00