OWA. Duurzaam en goedkoper printen

Een duurzame bedrijfsvoering hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het kan al met iets simpels als printen. Start daarom vandaag nog met duurzaam printen. OWA biedt een breed scala aan circulaire cartridges: inkjet- en tonercartridges, cartridges voor frankeermachines, large format cartridges en filament voor 3D-printers.

Echte recycling: niets gaat verloren
De circulaire cartridges > worden ingezameld en de items die in perfecte staat verkeren, worden geschikt gemaakt voor hergebruik. De overige worden ontmanteld en van deze materialen worden nieuwe producten gemaakt zoals 3D-filamenten en kantoorartikelen. Er belandt niets op de vuilnisbelt of in de verbrandingsovens!

Goedkoper en 100% garantie
Voor de meeste milieuvriendelijke producten betaal je meer maar met een OWA-cartridge worden je printkosten juist verlaagd want deze cartridges zijn goedkoper dan de originele producten. De printkwaliteit is gelijkwaardig en iedere OWA-cartridge heeft 100% garantie.

Verlaging CO2-impact
Bij een duurzame bedrijfsvoering horen circulaire cartridges want de CO2-impact van een remanufactured cartridge ten opzichte van een nieuwe is maar liefst 25-40% lager!

Heeft u een groter printerpark en/of wilt u meer weten over onze printoplossingen, neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag de mogelijkheden.

En vergeet uw lege cartridge niet in te leveren bij het verkooppunt. Hij komt goed terecht!

Miriam Verbraak

Marketing Manager

076 20 15 993