Laat werknemers eenvoudig en voordelig met een hybride warmtepomp verduurzamen.

Dankzij de hybride warmtepomp, het hulpje naast elke cv-ketel, besparen jouw medewerkers elk jaar wel €750 tot €2000 op gas thuis.

Het Nationale Hybride Warmtepomp Plan (HWP Plan) werkt als een fietsplan of pc privé project. Dankzij onze groepskorting en speciale belastingvoordelen, hebben medewerkers zo een zeer groot voordeel op de aanschaf en installatie. De medewerker koopt eerst zelf en krijgt het vergoed met vrije dagen en/of brutoloon. Zo krijgen ze er tot wel 55% voordeel voor terug! Dit is ook mogelijk bij een vol WKR-budget en daarbij volledig kostenneutraal voor de werkgever. Door al deze voordelen besparen jouw medewerkers duizenden euro’s op de aanschaf en installatie. Bovendien verdien verdienen ze de hybride warmtepomp in 2 tot 4 jaar terug!

Het HWP Plan verzorgt het volledige proces voor de werkgever en de werknemer met alle informatie, persoonlijke calculatie, subsidie, eventuele lening (vanaf 0%), en het contact met de installateur. We maken gebruik van slimme automatiseringsmethodes inclusief een portaal waarmee alle betrokkenen continu op de hoogte blijven van de status van alle aanvragen.

Ook jouw medewerkers helpen met verduurzamen en besparen op kosten thuis? Wij geven gratis en vrijblijvend advies!

Plan hier een adviesgesprek in.

Eline van Eijkel

053 755 53 33