Met smart energiemonitoring duurzaamheidsdoelen realiseren

De Hubgrade van Veolia is het kloppende hart in uw gebouwbeheer en/of uw productie. Zonder grip op het energiegebruik van uw assets in uw gebouw(en) en/of industriële plant(s) is het vrijwel onmogelijk om onnodig energiegebruik te signaleren en de CO2 uitstoot waar mogelijk terug te dringen.

Ieder gebouw is voorzien van één of meerdere aansluitingen voor elektriciteit, gas en warmte. Om het energiegebruik in gebouwen zoveel mogelijk te beperken en installaties waar mogelijk te optimaliseren, is het belangrijk om de energiestromen te volgen en te analyseren. Om energie te besparen is inzicht in het energiegebruik essentieel.

Niet alleen heeft het besparen van energie invloed op uw maandelijkse kosten. Het geeft u tevens meer inzage in uw bedrijfsprocessen. Wanneer gebruikt u meer of minder energie en wat is de oorzaak hiervan? Door het toepassen van energiemonitoring kan onnodig energiegebruik snel worden opgespoord en kunnen mogelijke energiebesparende maatregelen worden toegepast. Zo helpen wij u kosten te besparen en zo duurzaam mogelijk te worden.

Naast monitoring biedt Hubgrade u ook de mogelijkheid om via een cloud-oplossing meldingen/storingen vanuit uw Gebouw Beheer Systeem te verwerken. Binnen kantooruren naar onze servicedesk en buiten kantoortijden naar onze meldcentrale. Door het vroegtijdig signaleren van storingen worden uitval of klachten van gebruikers voorkomen. Indien er toch een storing is, kan deze op afstand beoordeeld worden op urgentie en kan zonodig een monteur aangestuurd worden om op locatie de storing op te lossen.

Via een aangesloten Gebouw Beheer Systeem kunnen we eenvoudig de technische installatie op afstand monitoren en bedienen. Hierdoor kunnen we de energieprestatie van een gebouw volgen en waar mogelijk optimaliseren. De mogelijkheden voor het aansluiten van een Gebouw Beheer Systeem op de Hubgrade is merk onafhankelijk.

René Hazebroek

Sales Manager

020 446 9059