Met innovatieve oplossingen duurzaamheidsdoelen realiseren

Op basis van uw specifieke wensen ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden wij alle technische installaties in uw gebouw. Hierbij kijken we graag met u naar nieuwe technologische oplossingen die de duurzaamheid van uw gebouw verbeteren. Maar ook naar oplossingen die uw kosten voor energiegebruik, en daarmee uw CO2-uitstoot, kunnen verlagen. 

Vanuit de overheid wordt er steeds meer gestuurd op energiemaatregelen en het reduceren van energie- en waterverbruik binnen gebouwen. Wij helpen u bij de benodigde rapportages, maar kijken en denken ook mee over technologische of procesmatige oplossingen om te kunnen voldoen aan de wettelijke eisen van nu en in de toekomst.

Ieder gebouw, iedere gebruiker stelt specifieke eisen aan veiligheid en comfort en daarmee aan de gebouwgebonden installaties die daarvoor zorgen. Of het nu een kantoor, onderwijsinstelling, winkelcentrum, hotel, zorginstelling of zelfs een ziekenhuis is, wij garanderen u een goede, veilige en gezonde leefomgeving in uw gebouw dat volledig voldoet aan de eisen die de wet- en regelgeving aan u stelt.

René Hazebroek

Sales Manager

020 446 9059