Bereken uw impact op klimaatverandering met de gratis CO2 calculator Web App

CO2-neutraal ondernemen


Wat is de CO2 voetafdruk van úw organisatie?

Uw impact op klimaatverandering berekent u makkelijk en snel met de gratis CO2-calculator Web App. Benieuwd naar wat uw organisatie aan het broeikasgas CO2 veroorzaakt door stroom-, gas- of brandstofverbruik? Én hoeveel CO2-kosten daarmee gepaard gaan? Vul uw verbruiksgegevens in de Web App en ontvang direct het resultaat.

CO2-voetafdruk

Iedere organisatie veroorzaakt uitstoot van CO2. Omdat er verwarmd wordt of gebruik gemaakt wordt van elektriciteit. Ook weg- en vliegverkeer veroorzaken uitstoot van broeikasgassen. De gratis Web App CO2-calculator geeft inzicht in waar u impact op klimaatverandering heeft en waar die relatief het grootst is. Zo kunt u ook makkelijk direct besparingsmogelijkheden nemen om die impact te verkleinen. Ook laat de calculator direct zien hoeveel euro u als organisatie zou moeten afdragen bij een prijs op CO2 van €60,- per ton. Dat inzicht biedt bewustwording en zet aan tot actie.

Berekenen en besparen

In een handomdraai berekent u met de App op alle mobiele apparaten van alle merken uw eigen CO2-voetafdruk en bijbehorende CO2-kosten. Maar ook bij het maken van investeringsbeslissingen kunt u meteen het CO2-voordeel berekenen van een energiezuinig gebouw, machine of vervoersmiddel. Zo weet u zeker dat u een duurzame keuze maakt. Open de App met de button hieronder op uw mobiele apparaat en start uw berekening!

Ga naar de webapp

 

Mede mogelijk gemaakt dankzij:

Gerelateerde artikelen

Milieubarometer als CO2-meetinstrument voor CSRD-rapportage

CO2-neutraal ondernemen

Voor grotere bedrijven is het meten en monitoren van CO2-emissies onderdeel van de verplichte duurzaamheidsrapportage...

Lees verder

Intersteel wil ook marktleider worden op het gebied van  duurzaamheid

CO2-neutraal ondernemen

Intersteel is marktleider in hang- en sluitwerk in Nederland. Het is een organisatie die zich...

Lees verder

Oude werkkleding wordt relatiegeschenk: Technische Unie zet circulaire stappen

CO2-neutraal ondernemen

Soms is oude werkkleding niet meer te gebruiken. Weggooien is zonde, dus dat doet Klimaatplein...

Lees verder