Bereken uw impact op klimaatverandering met de gratis CO2 calculator Web App

CO2-neutraal ondernemen


Wat is de CO2 voetafdruk van úw organisatie?

Uw impact op klimaatverandering berekent u makkelijk en snel met de gratis CO2-calculator Web App. Benieuwd naar wat uw organisatie aan het broeikasgas CO2 veroorzaakt door stroom-, gas- of brandstofverbruik? Én hoeveel CO2-kosten daarmee gepaard gaan? Vul uw verbruiksgegevens in de Web App en ontvang direct het resultaat.

CO2-voetafdruk

Iedere organisatie veroorzaakt uitstoot van CO2. Omdat er verwarmd wordt of gebruik gemaakt wordt van elektriciteit. Ook weg- en vliegverkeer veroorzaken uitstoot van broeikasgassen. De gratis Web App CO2-calculator geeft inzicht in waar u impact op klimaatverandering heeft en waar die relatief het grootst is. Zo kunt u ook makkelijk direct besparingsmogelijkheden nemen om die impact te verkleinen. Ook laat de calculator direct zien hoeveel euro u als organisatie zou moeten afdragen bij een prijs op CO2 van €60,- per ton. Dat inzicht biedt bewustwording en zet aan tot actie.

Berekenen en besparen

In een handomdraai berekent u met de App op alle mobiele apparaten van alle merken uw eigen CO2-voetafdruk en bijbehorende CO2-kosten. Maar ook bij het maken van investeringsbeslissingen kunt u meteen het CO2-voordeel berekenen van een energiezuinig gebouw, machine of vervoersmiddel. Zo weet u zeker dat u een duurzame keuze maakt. Open de App met de button hieronder op uw mobiele apparaat en start uw berekening!

Ga naar de webapp

 

Mede mogelijk gemaakt dankzij:

Gerelateerde artikelen

Zo maakt aannemersbedrijf Van der Poel de overstap naar elektrisch rijden

Praktijkverhalen

Twee bedrijfsauto’s, twee heftrucks, een graafmachine van 3800 kilogram, drie personenauto’s en een vacuümunit. Allemaal...

Lees verder

Circulair inkopen van meubels: Zo doet de Universiteit Utrecht het

Praktijkverhalen

Eerst hergebruiken, dan tweedehands en dan pas nieuw meubilair inkopen dat aan de hoogste circulaire...

Lees verder

Onderneming Strijbosch streeft naar 40% lagere CO2-footprint

Praktijkverhalen

In het Brabantse Nistelrode is het bedrijf Strijbosch gevestigd. Strijbosch is een full-service partner voor...

Lees verder