CO2-neutraal ondernemen, hoe doe je dat?

CO2-neutraal ondernemen

Dit voorjaar verschijnt de geheel herziene herdruk van het boek ‘In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen’. De enorme aandacht voor klimaatbeleid, de komende wettelijke verplichtingen en de zoektocht naar concrete oplossingen zijn daarvoor de aanleiding geweest. Het boek wordt geüpdatet naar de nieuwste inzichten en praktische oplossingen voor organisaties om vandaag al te starten met CO2-neutraal ondernemerschap.

Uitgever Management Impact (onderdeel van Vakmedianet) en Managementboek.nl hebben toegezegd dat zij met al hun kanalen van deze heruitgave een succes willen maken. Zij geven aan: “De tijd is rijp voor concrete actie en dit boek gaat daar onder de nieuwe titel ‘CO2-neutraal ondernemen, hoe doe je dat?’ een bijdrage aan leveren”.

Er zijn nu al ruim 650 exemplaren van het boek verkocht. Vooral bedrijven en instellingen tonen belangstelling, omdat het boek ze praktisch kan helpen met duurzaam ondernemerschap en met het voldoen aan regelgeving rondom energiebesparing.

Bestel het boek hier

Kies de kaft

Maar welke kaft heeft zo’n boek nou nodig om de doelgroep (bedrijven en instellingen) aan te spreken? Jij gaat dat mee bepalen. Want hieronder zie je vier ontwerpen van hoe de kaft van het boek eruit kan komen te zien. Je kunt stemmen op de kaft die jij het beste vindt. En de kaft die de meeste stemmen krijgt, die gaat ‘m worden! De ontwerpen zijn van vormgeefster Jorine Zegwaard.

Deze actie is inmiddels verlopen. Kaft 1 ontving de meeste stemmen en zal gebruikt worden als omslag van het nieuwe boek.

Kaft 1
Kaft 2
Kaft 3
Kaft 4

[easypoll id=”1″]

Gerelateerde artikelen

Milieubarometer als CO2-meetinstrument voor CSRD-rapportage

CO2-neutraal ondernemen

Voor grotere bedrijven is het meten en monitoren van CO2-emissies onderdeel van de verplichte duurzaamheidsrapportage...

Lees verder

Intersteel wil ook marktleider worden op het gebied van  duurzaamheid

CO2-neutraal ondernemen

Intersteel is marktleider in hang- en sluitwerk in Nederland. Het is een organisatie die zich...

Lees verder

Oude werkkleding wordt relatiegeschenk: Technische Unie zet circulaire stappen

CO2-neutraal ondernemen

Soms is oude werkkleding niet meer te gebruiken. Weggooien is zonde, dus dat doet Klimaatplein...

Lees verder