CO2-neutraal ondernemen, hoe doe je dat?

CO2-neutraal ondernemen

Dit voorjaar verschijnt de geheel herziene herdruk van het boek ‘In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen’. De enorme aandacht voor klimaatbeleid, de komende wettelijke verplichtingen en de zoektocht naar concrete oplossingen zijn daarvoor de aanleiding geweest. Het boek wordt geüpdatet naar de nieuwste inzichten en praktische oplossingen voor organisaties om vandaag al te starten met CO2-neutraal ondernemerschap.

Uitgever Management Impact (onderdeel van Vakmedianet) en Managementboek.nl hebben toegezegd dat zij met al hun kanalen van deze heruitgave een succes willen maken. Zij geven aan: “De tijd is rijp voor concrete actie en dit boek gaat daar onder de nieuwe titel ‘CO2-neutraal ondernemen, hoe doe je dat?’ een bijdrage aan leveren”.

Er zijn nu al ruim 650 exemplaren van het boek verkocht. Vooral bedrijven en instellingen tonen belangstelling, omdat het boek ze praktisch kan helpen met duurzaam ondernemerschap en met het voldoen aan regelgeving rondom energiebesparing.

Bestel het boek hier

Kies de kaft

Maar welke kaft heeft zo’n boek nou nodig om de doelgroep (bedrijven en instellingen) aan te spreken? Jij gaat dat mee bepalen. Want hieronder zie je vier ontwerpen van hoe de kaft van het boek eruit kan komen te zien. Je kunt stemmen op de kaft die jij het beste vindt. En de kaft die de meeste stemmen krijgt, die gaat ‘m worden! De ontwerpen zijn van vormgeefster Jorine Zegwaard.

Deze actie is inmiddels verlopen. Kaft 1 ontving de meeste stemmen en zal gebruikt worden als omslag van het nieuwe boek.

Kaft 1
Kaft 2
Kaft 3
Kaft 4

[easypoll id=”1″]

Gerelateerde artikelen

Duurzaam Investeren – welke opties heb je als ondernemer?

CO2-neutraal ondernemen

In onze economie is duurzaamheid inmiddels een gegeven. Ondernemers zijn steeds meer betrokken bij thema’s...

Lees verder

Verlagen waterdruk snel terugverdiend dankzij water- en energiebesparing

Praktijkverhalen

Door de waterdruk in een 5-sterrenhotel te verlagen, is op jaarbasis een waterbesparing van 2.250...

Lees verder

Van lineair naar circulair printen: welke voorwaarden zijn nodig voor succes?

Praktijkverhalen

Jaarlijks worden er miljoenen toners en cartridges verbruikt en vervolgens vernietigd. En dat is jammer,...

Lees verder