De groene arbeidsovereenkomst

MKB Deventer, Moore MKW en Het Nationale Hybride Warmtepomp Plan organiseren samen hét Event over het vergroenen van de arbeidsvoorwaarden.

Een actueel onderwerp dat voor elke werkgever in de komende jaren een belangrijke rol gaat spelen. Het behouden en aantrekken van personeel gaat gebaat met de aantrekkelijkheid van de organisatie.

Duurzame producten zijn daarom een zeer interessante oplossing en dat kun je ook nog aanschaffen met 55% voordeel via de werkgever! Tijdens het evenement zal Het Nationale Hybride Warmtepomp Plan verder toelichten hoe je met een hybride warmtepomp wel €750 tot €2.000 kan besparen op energiekosten. Moore MKW geeft toelichting over de fiscale regeling via de werkgever en we gaan in op de (door)werking van duurzaamheid bij medewerkers thuis.

Voor wie?

Dit evenement is zeer waardevol voor werkgevers, HR-adviseurs en Accountants. Maar ook voor functies als Financieel manager of Benefit specialist, biedt dit evenement veel nieuwe inzichten. Tijdens het event delen we de mogelijkheden om medewerkers thuis duurzaam te ondersteunen, speciale fiscale voordelen die hierop van toepassing zijn en de (door)werking van duurzaamheid bij medewerker thuis.

Meld je hier aan >