Themabijeenkomst duurzame mobiliteit.

logo club van 49Op 23 mei 2019 organiseert de Club van 49, een netwerk van organisaties die hun CO2-emissie met 49% willen reduceren, een speciale themabijeenkomst over mobiliteit.

De Club van 49 is dan te gast bij Royal Reesink, Club-lid van het eerste uur.

In de themabijeenkomst gaan verschillende sprekers in op de vraag welke maatregelen het meest effectief en praktisch haalbaar zijn om de mobiliteitsgerelateerde CO2-uitstoot van uw organisatie te reduceren. Hoe maakt u de beste keuzes, hoe pakt u het aan?

Gratis deelname

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Besluit u vervolgens toe te treden tot de Club van 49, dan betaalt u voor dit lidmaatschap een vrijwillige bijdrage. Lees meer

Datum en locatie:

Donderdag 23 mei 2019
10.00 – 14.30 uur
Reesink Agri, Woudhuizermark 79, Apeldoorn route

JA, IK KOM NAAR DE THEMABIJEENKOMST OVER MOBILITEIT >

Het programma:

10.00 uur Opening door Leo Smit, directeur van SmartTrackers en oprichter van de Club van 49.

10.15 uur Presentatie door Jan Wildvank, Projectleider Meet & Regeltechniek bij Lomans, over het implementeren van elektrisch rijden in de organisatie. Wat zijn de voors en tegens? Hoe zit het met de kosten? En welke tips heeft Wildvank voor andere organisaties?

10.45 uur Korte presentatie van de elektrische BMW i3 en de hybride i8 door Ekris. Hoe zijn deze nieuwe modellen tot stand gekomen? En wat zijn de belangrijkste technische innovaties?

11.15 uur Vraaggesprek tussen Leo Smit en Wiebe Preuninger van Ekris over de toekomst van elektrisch rijden in Nederland. Hoe zal de markt voor elektrisch rijden zich de komende jaren ontwikkelen? En welke rol zal er zijn weggelegd voor hybride technologie?

12.00 uur Lunch

12.45 uur Presentatie door Wilbert Ruck, VGM/EHS Manager bij Alstom, over E-driver, een webbased applicatie om zuiniger en veiliger te rijden.

13.15 uur Rondetafelgesprek over de resultaten van onze enquête over mobiliteit.

14.00 uur Mogelijkheid tot napraten en het maken van een proefrit in de BMW i3 en i8.

14.30 uur Einde

JA, IK KOM NAAR DE THEMABIJEENKOMST OVER MOBILITEIT >