Gezamenlijke actie bedrijfsleven tegen klimaatverandering

CO2-neutraal ondernemen

Green Summerdeals 2015

Vijfentwintig bedrijven die diensten aanbieden voor energiebesparing en duurzame opwekking voeren deze zomer een gezamenlijke actie op het Klimaatplein. Zij bieden organisaties in Nederland concrete toepassingen om verdere klimaatverandering tegen te gaan.

Aantrekkelijke aanbiedingen voor duurzamer ondernemen

De mogelijkheden voor energiebesparing en duurzame opwekking zijn eindeloos. Organisaties moeten hier echter wel weet van hebben om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Op de website Klimaatplein.com plaatsen nu vijfentwintig bedrijven speciale aanbiedingen waarmee is te besparen op energiekosten en dus op uitstoot van het broeikasgas CO2.

Of het nu gaat om een korting op energie-efficiënte verlichting, het opwekken van duurzame energie of advies voor duurzamer ondernemen; voor iedere organisatie moet er iets te vinden zijn. De speciale aanbiedingen in de vorm van ‘Green Summerdeals’ op het Klimaatplein geven ondernemend Nederland een extra reden om vandaag nog te starten met klimaatvriendelijk ondernemen.

Gerelateerde artikelen

Milieubarometer als CO2-meetinstrument voor CSRD-rapportage

CO2-neutraal ondernemen

Voor grotere bedrijven is het meten en monitoren van CO2-emissies onderdeel van de verplichte duurzaamheidsrapportage...

Lees verder

Intersteel wil ook marktleider worden op het gebied van  duurzaamheid

CO2-neutraal ondernemen

Intersteel is marktleider in hang- en sluitwerk in Nederland. Het is een organisatie die zich...

Lees verder

Oude werkkleding wordt relatiegeschenk: Technische Unie zet circulaire stappen

CO2-neutraal ondernemen

Soms is oude werkkleding niet meer te gebruiken. Weggooien is zonde, dus dat doet Klimaatplein...

Lees verder