Kijktip: Webinar ‘In 8 stappen naar elektrificatie’

Duurzame energie

Een belangrijk onderdeel voor het behalen van de klimaatdoelen is de elektrificatie van voertuigen. Bent u actief bezig met de elektrificatie van uw wagenpark? En heeft u een duidelijke toekomstvisie als het gaat om elektrisch vervoer? Dan is het webinar ‘In 8 stappen naar elektrificatie’ interessant voor u om te bekijken.

In het webinar deelt Edward Persaud, specialist elektrische laadoplossingen bij Klimaatplein partner Kenter, de volgende ins & outs met u:

  • Verschillende typen laadvoorzieningen
  • Mogelijke aanpassingen in uw energie-infrastructuur
  • Capaciteit binnen uw netwerk
  • Slim laden
  • Netcongestie en oplossingen

Wist u dat…

Wist u bijvoorbeeld dat er vaak een transformator, schakelinstallatie of meter nodig is voor een toekomstbestendig laadplein? Of dat uw bedrijf zich wellicht in een netcongestiegebied bevindt waardoor u in (nabije) toekomst tijdelijk geen groter Gecontracteerd Vermogen (GTV) af kunt sluiten? En dat er mogelijkheden zijn om uw laadpaal openbaar ter beschikking te stellen en hier extra inkomsten uit te genereren? Al deze topics komen ter sprake in het webinar.

Zero emissie stadslogistiek

Vanaf 2025 krijgen zo’n 30 gemeenten in Nederland een zero-emissiezone, om de leefbaarheid en luchtkwaliteit te verbeteren. Vanaf dat moment mogen bestelauto’s met emissieklasse lager dan Euro 5 die zones niet meer binnen. De Europese Unie overweegt daarnaast om in 2027 elektrische bedrijfswagens wettelijk te verplichten. Daarom is het belangrijk om op tijd maatregelen te treffen. Zo gaat u goed voorbereid de toekomst in.

Link naar webinar elektrificatie

Benieuwd naar het webinar? Meld u aan via deze link. U ontvangt dan de volledige video per mail.

Gerelateerde artikelen

Bedrijventerrein Schiebroek wil eigen energiebedrijf starten

Praktijkverhalen

Ondernemers op bedrijventerrein Schiebroek in Rotterdam zetten ambitieuze stappen richting een energiepositief bedrijventerrein, dat meer...

Lees verder

95 procent bedrijventerreinen heeft nog geen visie op warmtetransitie

Duurzame energie

95 procent van de bedrijventerreinen in Nederland heeft nog geen specifiek plan gemaakt om zichzelf...

Lees verder

Fiscaal aantrekkelijk duurzame energie beschikbaar stellen voor werknemers

Duurzame energie

Samen met fiscale experts van EY heeft Klimaatplein partner HAASheat mogelijkheden ontdekt om werknemers en...

Lees verder