Klimaatplein genomineerd voor Duurzame Dinsdag

CO2-neutraal ondernemen

Op dinsdag 3 september wordt voor de 15e  keer Duurzame Dinsdag gehouden. Dit jaar neemt staatssecretaris van Milieu, Wilma Mansveld, als vertegenwoordiger van het kabinet de Duurzame Dinsdagkoffer in ontvangst. In de koffer zitten meer dan 350 duurzame ideeën uit de samenleving. De jury van Duurzame Dinsdag reikt prijzen uit voor de meest innovatieve voorstellen ter bevordering van een duurzaam Nederland.

duurzame dinsdag KlimaatpleinHet Klimaatplein is een van de 10 genomineerde finalisten voor Duurzame Dinsdag.  “Deze finaleplaats stemt me blij en trots en zal leiden tot extra aandacht en bezoekers naar ons CO2-reductieplatform” aldus initiatiefnemer van het Klimaatplein Rob van der Rijt. “Bij deze wil ik alle partners en supporters van het Klimaatplein bedanken voor hun vertrouwen in de afgelopen twee jaar”.

Duurzame Dinsdag heeft als doel om zoveel mogelijk initiatieven een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Een deskundige jury bepaalt wie voor de prijzen in aanmerkingen komen en wie een Duurzaam Lintje krijgen. De prijzen van Duurzame Dinsdag dienen ter ondersteuning van de uitwerking van de initiatieven. U vindt hier meer informatie over Duurzame Dinsdag.

Gerelateerde artikelen

Circulaire toepassingen en het behalen van science based targets

CO2-neutraal ondernemen

Circulaire toepassingen spelen een belangrijke rol bij het verminderen van de klimaatimpact van een bedrijf....

Lees verder

‘Nu meebewegen betekent grip op energiezekerheid in de toekomst’

CO2-neutraal ondernemen

Terwijl Nederland druk bezig is met verduurzamen, heeft het elektriciteitsnet zijn capaciteit bereikt. Hoe krijgen...

Lees verder

Zo maakt aannemersbedrijf Van der Poel de overstap naar elektrisch rijden

Praktijkverhalen

Twee bedrijfsauto’s, twee heftrucks, een graafmachine van 3800 kilogram, drie personenauto’s en een vacuümunit. Allemaal...

Lees verder