Klimaatplein genomineerd voor Duurzame Dinsdag

CO2-neutraal ondernemen

Op dinsdag 3 september wordt voor de 15e  keer Duurzame Dinsdag gehouden. Dit jaar neemt staatssecretaris van Milieu, Wilma Mansveld, als vertegenwoordiger van het kabinet de Duurzame Dinsdagkoffer in ontvangst. In de koffer zitten meer dan 350 duurzame ideeën uit de samenleving. De jury van Duurzame Dinsdag reikt prijzen uit voor de meest innovatieve voorstellen ter bevordering van een duurzaam Nederland.

duurzame dinsdag KlimaatpleinHet Klimaatplein is een van de 10 genomineerde finalisten voor Duurzame Dinsdag.  “Deze finaleplaats stemt me blij en trots en zal leiden tot extra aandacht en bezoekers naar ons CO2-reductieplatform” aldus initiatiefnemer van het Klimaatplein Rob van der Rijt. “Bij deze wil ik alle partners en supporters van het Klimaatplein bedanken voor hun vertrouwen in de afgelopen twee jaar”.

Duurzame Dinsdag heeft als doel om zoveel mogelijk initiatieven een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Een deskundige jury bepaalt wie voor de prijzen in aanmerkingen komen en wie een Duurzaam Lintje krijgen. De prijzen van Duurzame Dinsdag dienen ter ondersteuning van de uitwerking van de initiatieven. U vindt hier meer informatie over Duurzame Dinsdag.

Gerelateerde artikelen

Milieubarometer als CO2-meetinstrument voor CSRD-rapportage

CO2-neutraal ondernemen

Voor grotere bedrijven is het meten en monitoren van CO2-emissies onderdeel van de verplichte duurzaamheidsrapportage...

Lees verder

Intersteel wil ook marktleider worden op het gebied van  duurzaamheid

CO2-neutraal ondernemen

Intersteel is marktleider in hang- en sluitwerk in Nederland. Het is een organisatie die zich...

Lees verder

Oude werkkleding wordt relatiegeschenk: Technische Unie zet circulaire stappen

CO2-neutraal ondernemen

Soms is oude werkkleding niet meer te gebruiken. Weggooien is zonde, dus dat doet Klimaatplein...

Lees verder