Nieuwsbrief maart 2012

CO2-neutraal ondernemen

Website Klimaatplein nóg socialer!

De complete ‘nieuwbouw’ van de website van het Klimaatplein is inmiddels opgeleverd. De partners van het Klimaatplein hebben er een nog centralere plaats gekregen, er zijn tientallen extra energiebesparingtips toegevoegd en de website is vooral een stuk socialer geworden. Zo kunnen de blogposts van de partners ‘geliked’ worden via Facebook en zijn de Twitteraccounts van de partners toegevoegd aan hen visitekaartjes.

Actie ‘Maak kans op gratis bedrijfsfilm’.

Vorige week startten we met de actie ‘Maak kans op een gratis bedrijfsfilm over uw groen ondernemen’. Organisaties die met minimaal 2 van de partners van het Klimaatplein samenwerken aan CO2-reductie kunnen zich via de website aanmelden. Welke organisatie gunt u de kans op een gratis, maar professioneel gefilmd en gemonteerd bedrijfsfilmpje? Kijk hier op de website van het Klimaatplein voor de voorwaarden. Er is een nieuwsbericht beschikbaar om deze actie via uw media naar uw klanten te communiceren.

Heeft de u de blog op het Klimaatplein al gelezen?

Partners van het Klimaatplein kunnen een kort artikel op de blog plaatsen van het Klimaatplein. Geen reclameverhaal, maar een interessante en originele bijdrage die ingaat op energie besparen, duurzame energie of klimaatbeleid. Deze blogs worden door inmiddels honderden mensen gelezen en actief gedeeld via social media. Ook mensen als Maurits Groen en Anne-Marie Rakhorst leverden een bijdrage. Bent u al partner van het Klimaatplein? Dan bent ook u van harte uitgenodigd uw expertise te tonen en een bijdrage aan de blog te leveren!

Gerelateerde artikelen

Circulaire toepassingen en het behalen van science based targets

CO2-neutraal ondernemen

Circulaire toepassingen spelen een belangrijke rol bij het verminderen van de klimaatimpact van een bedrijf....

Lees verder

‘Nu meebewegen betekent grip op energiezekerheid in de toekomst’

CO2-neutraal ondernemen

Terwijl Nederland druk bezig is met verduurzamen, heeft het elektriciteitsnet zijn capaciteit bereikt. Hoe krijgen...

Lees verder

Zo maakt aannemersbedrijf Van der Poel de overstap naar elektrisch rijden

Praktijkverhalen

Twee bedrijfsauto’s, twee heftrucks, een graafmachine van 3800 kilogram, drie personenauto’s en een vacuümunit. Allemaal...

Lees verder