Nieuwsbrief Oktober Klimaatplein

CO2-neutraal ondernemen

Staatssecretaris Mansveld bij najaarsbijeenkomst Klimaatplein
Sprekers op de najaarsbijeenkomst van het Klimaatplein op 8 november aanstaande zijn Staatssecretaris van Milieu Wilma Mansveld, Wethouder Duurzaamheid van Rotterdam Alexandra van Huffelen, Directeur Windenergie Raedthuys Arthur Vermeulen en Europarlementariër en klimaatexpert Bas Eickhout. Mogelijkheden voor de genodigden om tijdens deze bijeenkomst te netwerken worden volop gefaciliteerd. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. De bijeenkomst start om 13.00 uur in het Geldmuseum te Utrecht. Ook als partner van het Klimaatplein of Raedthuys Energie deze bijeenkomst bijwonen? Mail dan naar info@klimaatplein.com

Uw klant positief in het zonnetje zetten?
Sinds deze week staan op de homepage van het Klimaatplein klanten van onze partners prominent in beeld. Het zijn klanten die aantoonbaar besparen op hun energieverbruik, duurzame energie opwekken of anderszins bijdragen aan een reductie van uitstoot van broeikasgassen. Heeft u als partner van het Klimaatplein (inmiddels is de website meer dan 90.000 keer bezocht!) een klant die u positief in het zonnetje wilt zetten? Mail ons dan een soortgelijke foto en korte beschrijving over de gerealiseerde besparing toe!

Promoot onze actie voor de Dag van de Duurzaamheid!
Tot aan de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober aanstaande biedt het Klimaatplein ondernemers de mogelijkheid gratis de eigen CO2-voetafdruk te berekenen. Daarmee wordt meteen kans gemaakt op een van de 50 boeken over duurzaam ondernemen. Wij vragen u bij deze onze actie via uw sociale media te promoten. Hoe meer deelnemers, hoe meer bewustwording, hoe meer actie! U kunt in uw sociale mediabericht verwijzen naar deze actiepagina.

Gerelateerde artikelen

Hoe vermijd je verborgen kosten bij gescheiden afvalinzameling?

CO2-neutraal ondernemen

Iedereen heeft weleens te maken met een gevalletje goedkoop is duurkoop. Je zag online die...

Lees verder

Moderne leeromgeving met dank aan circulaire nieuwbouw  

CO2-neutraal ondernemen

De nieuwbouw van het Ashram College heeft een sterke focus op circulariteit door het hergebruik...

Lees verder

EED cijfers gebruiken voor CO2-rapportageplicht Werkgebonden Personenmobiliteit?

CO2-neutraal ondernemen

Veel organisaties en bedrijven moeten aan de EED-auditplicht voldoen. Ze verzamelen daarvoor ook gegevens over...

Lees verder