Nu ook voor ZZP’ers & het MKB: Zonnepanelen van Pure Energie

Duurzame energie

Onze partner Pure Energie realiseert en levert al de meest groene stroom van Nederland, maar sinds deze week helpt het Enschedese energiebedrijf ook ZZP’ers en het MKB om zelf groene stroom op te wekken. Het is nu mogelijk om zonnepanelen te kopen en Pure Energie biedt daarbij een gratis Zon-check aan.

Duurzaam opwekken in drie stappen

Via de Zonnepanelen webpagina zien ondernemers direct of het dak geschikt is voor zonnepanelen. In slechts drie stappen is te zien hoeveel zonnepanelen er op het dak passen, hoeveel stroom daarmee opgewekt kan worden, wat de investeringskosten zijn en hoeveel er jaarlijks bespaart kan worden op de energierekening.

Zonnepanelen voor ZZP’ers en het MKB

“Als we Nederland willen verduurzamen hebben we alle groene initiatieven nodig”, aldus Alfons Wispels, oprichter van Pure Energie. “Windparken op land, windparken op zee, maar vooral ook zonnepanelen. Zonnepanelen verkopen we al ruim tien jaar, maar tot voorheen deden we alleen projecten op grote bedrijfsdaken zoals bij Texperium of bij Wildlands Adventure Zoo Emmen. We zetten onze ervaring nu in om ook particulieren, ZZP’ers en het MKB te helpen om zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen.”

Gerelateerde artikelen

Dankzij energiesimulatie slim besparen en duurzaam opwekken

Duurzame energie

Met een energiesimulatie kunnen bedrijven middels een digital twin de eigen energie-infrastructuur volledig nabootsen. Vervolgens kan met...

Lees verder

Netcongestie: oplossingen voor het volle elektriciteitsnet

Duurzame energie

Net zoals het wegennet kan kampen met files, kan ook het elektriciteitsnet te maken krijgen...

Lees verder

Green Energy Day: nu 68 van de 365 dagen per jaar groene energie

Duurzame energie

Wanneer we alle duurzame energie die we dit jaar produceren achter elkaar zouden gebruiken, is...

Lees verder