CO2-Prestatieladder

Nadat u een inventarisatie van veroorzaakte CO2-uitstoot heeft gemaakt, stelt u eenvoudig doelstellingen en een actieplan voor besparingen op. De CO2-Prestatieladder kan u daarbij helpen. Deze ladder wordt door steeds meer organisaties gehanteerd om gestructureerd de CO2-voetafdruk te managen. Lees hieronder meer over de CO2-Prestatieladder en vraag de deskundigen op deze pagina om meer informatie.

Meer informatie over de CO2-Prestatieladder

Aanbesteders herkennen en belonen met behulp van de CO2-Prestatieladder bedrijven die serieus met CO2-reductie aan de slag zijn gegaan. En bedrijven kunnen met de ladder laten zien hoe ambitieus ze hieraan werken. De ladder stimuleert bedrijven om daadwerkelijk maatregelen te treffen die besparen op energieverbruik en vervolgens om die maatregelen transparant te delen. Ook speelt het participeren aan samenwerkings-initiatieven voor CO2-reductie, zoals het Klimaatplein, een rol.

Door als organisatie op de hoogste trede van de ladder te staan ontvang je een fictieve korting van 10% op de aanbestedingsprijs. Kijk op de website > van de stichting klimaatvriendelijk aanbesteden en ondernemen voor uitgebreide informatie of ga direct met de hieronder genoemde partners van het Klimaatplein aan de slag!

Maak nu de stap naar een groenere onderneming

LRQA

LRQA Certificering en verificatie services.

Bespaar hier

ImpactNow

Actiegericht inzicht op je gehele CO2-voetafdruk

Bespaar hier

De duurzame adviseurs

Advies en hulp bij deelname aan de CO2-prestatieladder

Bespaar hier

Stimular CO2-Prestatieladder

Coaching & cursussen voor alle niveaus op de CO2-ladder.

Bespaar hier

Ook partner worden?

Heeft u oplossingen die onze bezoekers helpen met energiebesparing, duurzame opwek of CO2-reductie? Meld u dan nu als partner!

Word partner