Goederen­vervoer

Het vervoer van goederen, werkmateriaal en pakketten kan slimmer, zuiniger en daarmee duurzamer dan u denkt! Bijvoorbeeld door al bij de aankoop van een bestelauto te onderzoeken hoe zuinig en schoon deze is. Vanwege milieuzones en energiekosten wordt het steeds aantrekkelijker om elektrisch te gaan vervoeren en afscheid te nemen van de oude diesel. Door pakketten, werkmaterieel en goederen efficiënt te bundelen en vervolgens te verspreiden is veel te besparen op brandstof. Daarmee worden uw kosten lager en draagt u bij aan de reductie van het broeikasgas CO2.

Voor vervoerders geldt hetzelfde als voor rijders in een personenauto: een andere rijstijl draagt al enorm bij aan het besparen op brandstofkosten. Bereken hier zelf wat u aan brandstofkosten kunt besparen door een juiste bandenspanning en energiezuinige rijstijl. De hieronder genoemde partners van het Klimaatplein adviseren u graag over hoe u direct bespaart op brandstofkosten en hoe u klimaatvriendelijk uw goederen en materiaal kunt (laten) vervoeren.

Maak nu de stap naar een groenere onderneming

Technische Unie

Technische groothandel voor slimme en duurzame oplossingen.

Bespaar hier

Rabobank

Elektrificeren: Investeren in elektrisch rijden.

Bespaar hier

CarbonLeap

Verduurzaam je waardeketen door CO2-reductie

Bespaar hier

Green Power Fuels

Green Power Fuels. Schonere en zuiniger brandstoffen.

Bespaar hier

Goodshipping

Broeikasgassen verminderen door inzet biobrandstof

Bespaar hier

Ook partner worden?

Heeft u oplossingen die onze bezoekers helpen met energiebesparing, duurzame opwek of CO2-reductie? Meld u dan nu als partner!

Word partner