Crowdfundplatform Capital Circle partner van het Klimaatplein

Energiebesparing

Capital Circle is een initiatief van ervaren ondernemers uit de technologische- en financiële sector. Capital Circle biedt ondernemers de kans om te groeien, klanten de kans om te besparen en investeerders de kans om te investeren in een duurzame wereld tegen een mooi rendement.

Er zijn verschillende manieren om een financiering rond te krijgen. Eén daarvan is crowdfunding, waarbij er geld uit de markt wordt gehaald via de crowd en uw projecten doorgang kunnen vinden. Investeerders kunnen via het platform de door hen gekozen projecten financieren, terwijl de ondernemers hun investering en rente kunnen terugbetalen uit de ontstane winst of de maandelijkse besparing die zij behalen.

Ons online financieringsplatform heeft inmiddels heel wat expertise opgebouwd in franchise en de duurzame sector en is expert in het financieren van dergelijke projecten. Hiernaast heeft Capital Circle een ontheffing van de AFM. Reden is dat wij voldoen aan een aantal randvoorwaarden, zoals een professioneel platform, transparantie en bescherming van de geldgever en geldvrager. Door vertrouwen te scheppen, zorgen we ervoor dat investeerders en ondernemers elkaar vinden in solide en rendabele projecten. Wat betreft duurzame bedrijven hebben onder andere het bedrijf OptiVolt zeer succesvolle terugkerende projecten bij ons lopen.

Case OptiVolt

OptiVolt zorgt voor energie- en geldbesparing door middel van installaties van energiebesparende systemen bij grootverbruikers. OptiVolt loopt regelmatig tegen het (investerings)obstakel op: bijna alle organisaties hebben te maken met de beperkte houdbaarheid van hun budget. Een deel van de projecten kon voorheen geen doorgang vinden omdat het voorfinancieren van de energiebesparingsapparatuur een probleem oplevert.

Wies Leenders, eigenaresse van OptiVolt, is met Capital Circle een samenwerking aangegaan, zodat het benodigde geld uit de markt kan worden gehaald via crowdfunding. Particulieren en ondernemingen kunnen investeren in deze duurzame projecten terwijl de ondernemer zijn investering kan terugbetalen uit de maandelijkse besparing die hij behaalt uit de oplossing van OptiVolt.

De projecten

Ons bedrijf zet enkel in op solide projecten en werkt altijd aan een lange termijn relatie met zowel investeerders als geldvragers. Via het Klimaatplein wil Capital Circle in contact komen met ondernemers die op zoek zijn naar een eenvoudige en innovatieve manier van kapitaalverstrekking.

Heeft u of hebben uw klanten een financieringsbehoefte? Blijkt de voorfinanciering op een probleem te stuiten? Spreekt het leasen van producten u aan? Of speelt er een ander financieringsvraagstuk? Aarzel dan niet om contact op te nemen > met ons om de mogelijkheden te bespreken. Telefonisch zijn we bereikbaar via 010 30 20 303.

Gerelateerde artikelen

Aangenaam binnenklimaat en juiste verlichting verbeteren prestaties werkplek

Energiebesparing

Hoge luchtkwaliteit, een aangenaam binnenklimaat en de juiste verlichting bevorderen de gezondheid en de prestaties...

Lees verder

Biobased bouwmaterialen hebben de toekomst 

Energiebesparing

Bij het verduurzamen van woningen is het isoleren van daken met biobased materialen goed te...

Lees verder

Energiebewust en duurzaam ondernemen? Koffiebranderij Hesselink doet het gewoon.

Praktijkverhalen

Gerrit Hesselink komt, zo zegt hij zelf, uit een echt koffiebrandersgeslacht. Hij is de vierde...

Lees verder