Dag van de Duurzaamheid: Korting boek duurzaam ondernemen

Klimaatbeleid

In vijf stappen CO2 neutraal ondernemenTot en met de Dag van Duurzaamheid op 10 oktober aanstaande ontvang je €5,- korting op het meest praktische managementboek van 2014. In het boek In vijf stappen CO2-neutraal ondernemen worden handvatten aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt met energie besparen en duurzaam opwekken.

De CO2-voetafdruk van een organisatie is de stempel die ze achterlaat op de aarde als gevolg van het verbranden van fossiele brandstoffen. Zo’n CO2-voetafdruk wordt bijvoorbeeld gevormd door het verwarmen van een pand met aardgas of door transport met voertuigen die gebruik maken van diesel. CO2-neutraal ondernemen betekent dat een organisatie verantwoordelijkheid neemt voor haar eigen CO2-voetafdruk. Hoe dit concreet is uit te voeren, leer je met behulp van dit boek.

Naast korting ook een donatie

Naast dat je een maand lang €5,- korting ontvangt op het boek, zal gedurende de actieperiode per klimaatzaak urgenda tegen verdere klimaatveranderingverkocht boek €1,- worden gedoneerd aan de Klimaatzaak ‘Wij willen actie’ van de stichting Urgenda.

Lees hier meer over de inhoud van het boek en bestel het tot en met 10 oktober met €5,- korting!

Gerelateerde artikelen

Impact maken? Start met duurzaam inkopen!

Klimaatbeleid

Nederlandse bedrijven geven jaarlijks ruim 400 miljard euro uit aan producten en diensten. Door deze...

Lees verder

Een Klimaatakkoord voor maximaal anderhalve graad opwarming van de aarde

Klimaatbeleid

Een klimaatdoel van maximaal anderhalve graad Celsius mondiale temperatuurstijging is tijdens de klimaattop van Parijs...

Lees verder

Hoe gaan we ontgroeien om daarmee binnen sociale en ecologische grenzen te blijven?

Klimaatbeleid

Hoe ziet ontgroeien er uit in de ‘echte wereld’? Een kritiekpunt op de ontgroei-beweging is...

Lees verder