Duurzame actie met Green Summer Deals

Energiebesparing

Green Summer Deals

Groen ondernemen is nog nooit zo lonend geweest

Om organisaties de kans te geven nog eens extra aandacht te besteden aan klimaatvriendelijk ondernemen start het Klimaatplein op 21 juni met de actie ‘Green Summer Deals’. Aanbieders van producten en diensten die een bijdrage leveren aan de reductie van uitstoot van CO2 komen tijdens de actieperiode met een speciale aanbieding. De zomer kan niet beter beginnen!

Met korting gebruik maken van diverse producten en diensten die bijdragen aan energiebesparing of het opwekken van duurzame energie. Groen ondernemen is nog nooit zo lonend geweest. Of het nu gaat om advies over invoering van de CO2-prestatieladder, korting op energie-efficiënte verlichting, het opwekken van duurzame energie of korting op CO2-compensatie; voor iedere organisatie is wel iets te halen. De Green Summer Deals op het Klimaatplein bieden nog eens een extra argument om vandaag nog te starten met groen ondernemen.

Het Klimaatplein informeert, inspireert en activeert organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem. Met behulp van energiebesparingtips, een CO2-voetafdruk calculator en een gratis 5-stappenplan voor groen ondernemen kunnen organisaties laagdrempelig, concreet en praktisch aan het werk. De social media Twitter en LinkedIn realiseren daarnaast een interactieve community rondom klimaatvriendelijk ondernemen. Ten slotte dragen bijeenkomsten van het Klimaatplein bij aan de persoonlijke ontmoeting.

Bezoek hier de speciale actiepagina van de Green Summer Deals.

Gerelateerde artikelen

Biobased bouwmaterialen hebben de toekomst 

Energiebesparing

Bij het verduurzamen van woningen is het isoleren van daken met biobased materialen goed te...

Lees verder

Energiebewust en duurzaam ondernemen? Koffiebranderij Hesselink doet het gewoon.

Praktijkverhalen

Gerrit Hesselink komt, zo zegt hij zelf, uit een echt koffiebrandersgeslacht. Hij is de vierde...

Lees verder

Sportlocaties duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Energiebesparing

Zowel beweging als verduurzaming van haar sportlocaties staat bij het Sportbedrijf Rotterdam hoog op de...

Lees verder