Energie besparen? Nu vijf keer een gratis energiebalans cadeau!

Energiebesparing

Een mooie actie van het Klimaatplein en haar partner Van Beek. Heeft uw organisatie vijf of meer bedrijfslocaties dan kunt u zich aanmelden voor een gratis energiebalans. Daarmee krijgt u in één oogopslag inzicht in waar en hoeveel energie wordt verbruikt binnen uw organisatie. Een perfect startpunt om van daaruit aan de slag te gaan met besparen.

Na de klimaattop in Parijs eind 2015 is er in veel bedrijven nog meer wil om aan de slag te gaan met energiebesparing. Willen we immers onder de 2 graden temperatuurstijging op aarde blijven dan moeten we de uitstoot van CO2 fors gaan beperken. Energiebesparing is daar het perfecte middel voor. Het levert namelijk zowel voordeel voor de aarde op als voor uw portemonnee.

Klimaatbewust ondernemen

Om positief van start te gaan met klimaatbewust ondernemen, biedt Van Beek u gratis een energiebalans aan. Deze energiebalans biedt u in één overzicht, inzicht in alle energiestromen binnen uw organisatie.

  • U krijgt in één oogopslag inzicht waar en hoeveel energie wordt verbruikt.
  • U doet ervaring op met het opstellen van een eenvoudige energiebalans
  • U ontvangt tevens enkele tips voor het oppakken van energiemanagement.

Werkwijze 

Wanneer u een van de winnaars bent, ontvangt u een vragenlijst met basisvragen over het energieverbruik binnen uw organisatie. Zodra u deze heeft ingevuld en opgestuurd naar Van Beek, ontvangt u binnen enkele weken een overzichtelijke A5 kaart met het diagram. Tevens staan er op deze kaart enkele tips voor het managen van uw energieverbruik. Het diagram krijgt u ook in digitale vorm zodat u deze kunt gebruiken in de eigen organisatie. In deze PDF ziet u een voorbeeld van de energiebalans van de gemeente Nibbixweer. De eerste vijf organisaties met vijf of meer bedrijfslocaties die zich aanmelden via info@klimaatplein.com, krijgen kosteloos deze energiebalans cadeau!

Gerelateerde artikelen

5 Tips voor bedrijven om netcongestieprobleem op te lossen

Energiebesparing

Er liggen flink wat uitdagingen rondom de duurzame energietransitie. Sinds enige tijd is daar het...

Lees verder

Aangenaam binnenklimaat en juiste verlichting verbeteren prestaties werkplek

Energiebesparing

Hoge luchtkwaliteit, een aangenaam binnenklimaat en de juiste verlichting bevorderen de gezondheid en de prestaties...

Lees verder

Biobased bouwmaterialen hebben de toekomst 

Energiebesparing

Bij het verduurzamen van woningen is het isoleren van daken met biobased materialen goed te...

Lees verder