Gezamenlijke actie bedrijfsleven voor energiebesparing

Energiebesparing

Green Summer Deals actie

Meer dan twintig bedrijven die producten of diensten aanbieden voor energiebesparing en duurzame opwekking komen met een gezamenlijke actie. Daarmee bieden zij ondernemend Nederland de mogelijkheid deze zomer extra aandacht te besteden aan de reductie van uitstoot van het broeikasgas CO2. Door gezamenlijk de krachten te bundelen op het gebied van communicatie en kennisdeling wordt voordelig mogelijkheden geboden om duurzamer te ondernemen.

Mobiliteit, verlichting, duurzame energie en meer…
De mogelijkheden voor energiebesparing en duurzame opwekking zijn eindeloos. Een organisatie moet hier echter wel weet van hebben, om er daadwerkelijk gebruik van te kunnen maken. Op het Klimaatplein plaatsen nu meer dan twintig bedrijven een speciale actie waarmee is te besparen op CO2-uitstoot en energiekosten.  Of het nu gaat om een voordeliger treinreis, korting op energie-efficiënte verlichting, het opwekken van duurzame energie of advies voor duurzamer ondernemen; voor iedere organisatie is er wel iets te halen. De speciale aanbiedingen in de vorm van ‘Green Summerdeals’ op het Klimaatplein kunnen ondernemend Nederland een extra reden geven om vandaag nog te starten met klimaatvriendelijk ondernemen.

De 23 Green Summerdeals vindt u hier.

Gerelateerde artikelen

Hoe snel is het nemen van energiebesparende maatregelen terugverdiend?

Energiebesparing

De snelheid waarmee energiebesparende maatregelen door bedrijven worden terugverdiend, kan sterk variëren en is afhankelijk...

Lees verder

Vijf tips voor het energiebewust koelen van je bedrijf

Energiebesparing

Met een opwarmende aarde wordt het steeds verleidelijker om voor de hete zomers een airco...

Lees verder

Energiebesparing Rotterdamse stijl: gewoon doen

Energiebesparing

Typisch Rotterdams: handen uit de mouwen en beginnen. Verstegen Spices & Sauces bewijst dat dit...

Lees verder