Gratis webinar energiesubsidies voor ondernemers

Klimaatbeleid

De Nederlandse overheid heeft voor ondernemers verschillende subsidies beschikbaar gesteld voor energiebesparing en duurzame opwekking. Deze subsidies bieden je financieel voordeel en verlagen je kosten. Dat maakt het extra interessant om energiebewuste maatregelen te nemen.

Rob Smit webinar energiesubsidies KlimaatpleinTijdens het gratis webinar energiesubsidies van 10 december 2014 heeft Rob Smit, van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ondernemers aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Welke regelingen zijn er voor het uitvoeren van welke toepassingen? En wat betekent dat voor jouw idee of organisatie?

Je kon tijdens het webinar ook direct vragen stellen aan Rob.

Subsidies voor energie besparen en duurzaam opwekken

Hier kon je, voorafgaand aan het webinar, je al wat verdiepen in de verschillende energiesubsidies. De presentatie horende bij het webinar is hier terug te zien. We hopen begin 2015 weer terug te komen met een nieuw webinar. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Gerelateerde artikelen

Verduurzaming bedrijventerreinen vertraagt, meer hulp overheid nodig

Klimaatbeleid

De verduurzaming van bedrijventerreinen loopt flinke vertraging op, waarschuwt een coalitie van maatschappelijke organisaties en...

Lees verder

Wat maakt een bedrijventerrein toekomstbestendig?

Klimaatbeleid

Toekomstbestendige bedrijventerreinen herken je aan verschillende elementen. Allereerst speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Dit betekent...

Lees verder

Maakt de duurzame energietransitie de wereld een veiliger plek?

Klimaatbeleid

We bevinden ons al enkele jaren midden in de zogenaamde duurzame energietransitie. Terwijl we onze...

Lees verder