Niet investeren en tóch energie besparen in uw persluchtinstallatie?

Energiebesparing

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan! Investeringen zijn op dit moment lastig. Bedrijven houden in deze toch nog onzekere tijd de hand op de knip. Eerst worden de prioriteiten bepaald waarvoor geld wordt vrij gemaakt. Maar geld verdienen of geld besparen zonder investering is bijna nooit een probleem. We helpen u graag bepalen wat uw besparingspotentieel is en hoeveel u kunt verdienen!

Wat bieden we?

Als u in uw bedrijf perslucht gebruikt, dan is de kans groot dat u niet weet hoeveel u dat op jaarbasis kost. De aanschaf en het onderhoud zijn bekend of is eenvoudig te berekenen. Maar hoe het zit met uw energiekosten? Dat is vaak een stuk lastiger te bepalen. Worden de energieverbruiken wel apart geregistreerd of komt alles samen op die ene rekening van het energiebedrijf? Energiekosten zijn gemiddeld 70% van de totale kosten van een perslucht installatie. Wij helpen u graag in te schatten wat u globaal per jaar verbruikt. Onze ervaring leert dat in vrijwel alle gevallen daar substantieel op kan worden bespaard. En die besparing verlaagt direct uw operationele kosten. Maar hoe zit het met de investeringskosten daarvoor?

Uw deal

Geveke doet bij u de inschatting wat het besparingspotentieel is. Daarna gaan we gericht meten. Dat doen wij voor u; u hebt daar geen werk aan. Vervolgens doen wij op basis van ons onderzoek een voorstel voor de verbeteringen van het systeem en de besparingen die u daarmee gegarandeerd realiseert. Samen met onze leasepartner Volgroen, investeren wij in de benodigde apparatuur hiervoor en  installeren & beheren dat. Kortom, wij zorgen voor de besparing. Het vast maandelijks leasebedrag voor de apparatuur en diensten betaalt u uit uw besparing. U houdt daarmee direct een netto besparing over. Dus u wint altijd!

Spreekt het u aan of wilt u meer informatie hebben? Neem dan contact op met Geveke Energy Services: 020 582 2439 of info@geveke-energyservices.nl

Gerelateerde artikelen

Meer doen dan wegwerken E, F en G labels om klimaatdoelen te halen

Energiebesparing

Sjoerd Klein Velderman verduurzaamde zelf zijn meer dan honderd jaar oude huis: er werd isolatiemateriaal...

Lees verder

5 Tips voor bedrijven om netcongestieprobleem op te lossen

Energiebesparing

Er liggen flink wat uitdagingen rondom de duurzame energietransitie. Sinds enige tijd is daar het...

Lees verder

Aangenaam binnenklimaat en juiste verlichting verbeteren prestaties werkplek

Energiebesparing

Hoge luchtkwaliteit, een aangenaam binnenklimaat en de juiste verlichting bevorderen de gezondheid en de prestaties...

Lees verder