Online seminar: Hoe maak ik mijn organisatie CO2-neutraal?

CO2-neutraal ondernemen is de toekomst. Uw stakeholders wensen het, van de overheid moet het en het wordt simpelweg de meest voordelige wijze van ondernemen. Energie besparen en duurzaam opwekken zijn manieren om er concreet invulling aan te geven. Je leert tijdens dit online seminar hoe je er in de eigen organisatie mee aan de slag kunt.

Op donderdagmiddag 19 november 2020 boden het Klimaatplein en haar partners u een boeiend en interactief online seminar. Het seminar is terug te zien via deze link >>

Deelname was kosteloos en dit was het programma:

Programma
15.30 uur Welkomstwoord door Rob van der Rijt, oprichter Klimaatplein.com en initiatiefnemer van de Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie >.
15.35 uur Inleiding door Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW. Welke rol en kansen zijn er voor het Nederlandse bedrijfsleven?
15.40 uur Welke subsidies en financieringen zijn er beschikbaar om als ondernemer CO2-reducerende maatregelen te nemen? Een interview met Robbert-Jan Kromkamp, directeur ING Groenbank en Mark van Dijk senior consultant bij De Breed & Partners.
16.00 uur Hoe monitor en distribueer je (duurzaam) energieverbruik? Een interview met Henk Kluytmans, General Manager bij Kenter energievoorzieningen en meetbedrijf.
16.15 uur Praktijkvoorbeeld: Waarom en hoe evenement-organisator Obsession klimaatneutraal wil zijn in 2025. Een interview met algemeen directeur Gerben Plasmeijer.
16.30 uur Afsluiting en mogelijkheid om met de experts verder te chatten.