Smart Mobility Challenge 2017

Energiebesparing

Economic Board Utrecht, het Ministerie van Economische Zaken en Goedopweg (waarin Provincie Utrecht en het bedrijfsleven samenwerken aan een betere bereikbaarheid) organiseren samen de Smart Mobility Challenge 2017.

Gezond stedelijk leven

Healthy Urban Living, oftewel gezond stedelijk leven, is het centrale thema in de regio Utrecht. Slimme mobiliteit is een van de factoren die kan helpen om de snel groeiende regio Utrecht groen en gezond te houden. Om slimme en investeerbare oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken te vinden, is de Smart Mobility Challenge in het leven geroepen.

Maak kans op € 40.000 ontwikkelgeld

Tot 30 april kunt u als opdrachtgever met een mobiliteitsvraagstuk in de regio Utrecht zich melden. Als opdrachtgever krijgt u de verschillende innovatieve oplossingen voor uw mobiliteitsvraagstukken te zien. Voor de winnaars is er daarnaast € 40.000 ontwikkelgeld.

De mobiliteitsvraagstukken die u kunt indienen voor de Smart Mobility Challenge kunnen veelzijdig zijn. Smart Mobility heeft vele verschijningsvormen: denk aan fileproblematiek, luchtkwaliteit, veiligheid, last- en first mile/logistiek, stimuleren van de fiets of de wens om een veiliger schoolomgeving te creëren.

Eerdere winnaars

Eerdere edities van de Smart Mobility Challenge hebben laten zien dat er veel talent en creativiteit is in Utrecht. Wilt u dit talent en deze creativiteit ook aanspreken met uw vraag? Schrijf u dan nu in: http://mobilitymonday.net/challenge/inschrijven/

Gerelateerde artikelen

Hoe snel is het nemen van energiebesparende maatregelen terugverdiend?

Energiebesparing

De snelheid waarmee energiebesparende maatregelen door bedrijven worden terugverdiend, kan sterk variëren en is afhankelijk...

Lees verder

Vijf tips voor het energiebewust koelen van je bedrijf

Energiebesparing

Met een opwarmende aarde wordt het steeds verleidelijker om voor de hete zomers een airco...

Lees verder

Energiebesparing Rotterdamse stijl: gewoon doen

Energiebesparing

Typisch Rotterdams: handen uit de mouwen en beginnen. Verstegen Spices & Sauces bewijst dat dit...

Lees verder