Werkgever kan gat in energie-portemonnee werknemers afdekken

Energiebesparing

De financiële situatie van werknemers en ondernemingen staat met de huidige energieprijs onder druk. Denken in oplossingen op de directe korte termijn is daarom een noodzaak. Een hard gegeven is dat de markt direct gaat bewegen wanneer er al bij de start een duidelijk financieel voordeel in de besparing en aanschaf zichtbaar is.  Vervolgens is het een must om van informatie, calculatie tot aan installatie geheel ontzorgd te worden, dan haken klanten niet af. Er is nu een oplossing samengesteld met professionele partijen en getoetst bij werknemers en werkgevers. Met als resultaat: tot 70% op gas en kosten thuis besparen, door een hybride warmtepomp met 50% voordeel aan te schaffen.

Hybride Warmtepomp Plan

Het Hybride Warmtepomp Plan www.hwpplan.nl is de standaard voor tot 70% besparing op gas en kosten thuis, met een voordeel op de aanschaf van 50% via werknemersvoordelen. Er zijn geen kosten voor de werkgever om een werknemer €1.000,-tot €2.000,- per jaar aan gas te laten besparen. Ook is er zo geen extra brutoloon nodig om netto het ‘’gat’’ te dichten dat ontstaat in de portemonnee van de huishouding. Elke onderneming of organisatie kan meedoen. Er zijn verschillende manieren om te kunnen betalen, ook met vrije dagen.

Actieplan

Dit aanbod sluit goed aan bij het Hybride Warmtepomp Actieplan welke Minister van Klimaat Jetten graag wil opzetten met en voor alle partijen. De standaard voor een klantvriendelijke reis en intelligente portal als backoffice voor Nederland staat gereed. Iedereen kan direct starten en alle partijen kunnen meedoen. Zie hier in 2 minuten wat de actie inhoudt: www.haasheat.com/animatie. Er is tot nu toe een hoge conversie van 25-30% gemeten bij de werknemers van Remeha, ABN AMRO, Gemeenten, ATAG en grote ondernemingen. Dit aanbod bevordert de aardgasloze energietransitie.

Klimaatplein partner HAASheat stelt Het Hybride Warmtepomp Plan beschikbaar voor alle partijen. Alle grote Nederlandse merken willen en alle installateurs kunnen meedoen, zodat men direct kan starten, zonder investering in tijd en geld voor dit concept.

Gerelateerde artikelen

Hoe snel is het nemen van energiebesparende maatregelen terugverdiend?

Energiebesparing

De snelheid waarmee energiebesparende maatregelen door bedrijven worden terugverdiend, kan sterk variëren en is afhankelijk...

Lees verder

Vijf tips voor het energiebewust koelen van je bedrijf

Energiebesparing

Met een opwarmende aarde wordt het steeds verleidelijker om voor de hete zomers een airco...

Lees verder

Energiebesparing Rotterdamse stijl: gewoon doen

Energiebesparing

Typisch Rotterdams: handen uit de mouwen en beginnen. Verstegen Spices & Sauces bewijst dat dit...

Lees verder