Word baas over de energie van uw bedrijfsgebouw

Nieuws

ThuisBaas helpt mensen om hun gebouw of woning energieneutraal te maken. Dus geen energiehuishouding meer op basis van fossiele brandstoffen, maar juist op duurzame energie. Infraroodverwarming is een eerste product dat we uitlichten. En dit kan bij mensen thuis worden toegepast, maar ook in uw bedrijf.

ThuisBaas zocht naar de beste manier van verwarmen, aangedreven door duurzaam opgewekte energie. De beste en meest duurzame producten worden hiervoor geselecteerd. ThuisBaas is een initiatief van stichting Urgenda, werkt onafhankelijk en zonder winstoogmerk of tussenhandel. Zo gaat de winst naar de mensen die – thuis of op kantoor – aan de slag gaan met duurzaam verwarmen.

Infraroodverwarming

infraroodverwarmingHet eerste product dat ThuisBaas uitlicht is infraroodverwarming van ThermIQ. Een heel goed alternatief voor traditionele verwarmingssystemen zoals de CV. Infraroodpanelen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten eronder of ervoor. U verwarmt hiermee verschillende ruimtes veel efficiënter en heel aangenaam. Het is geschikt voor woningen maar ook voor kantoren, winkels en praktijkruimtes.

Minder energie, kosten en CO2

U kunt infraroodverwarming als innovatief product goed inzetten om uw energieverbruik te reduceren en kosten te besparen. De te behalen winst zit in meerdere factoren. Zo is het mogelijk in een open ruimte microklimaten te creëren, waardoor geen ‘loze’ ruimte onnodig wordt verwarmd. Ook wordt de gevoelstemperatuur bij infraroodverwarming eerder bereikt dan bij traditionele verwarming, waardoor de ruimte niet zo warm hoeft te worden als voorheen. Dat scheelt energie. Verder is het mooie aan infraroodverwarming dat u geen aardgas meer hoeft te gebruiken voor het verwarmen en dat het verwarmen helemaal duurzaam is als u duurzaam opgewekte elektriciteit afneemt.

Zonnepanelen met infraroodverwarming

Heeft u als ondernemer al zonnepanelen op het dak? Nog beter! Dan kunt u letterlijk zelf het zonnetje in uw kantoor halen door met infraroodpanelen uw bedrijfsgebouw te verwarmen. U doet het dan echt helemaal zelf en zo wordt uw CO2-voetafdruk nog kleiner. Bovendien komt u op deze manier weer een stap verder met energiebewust ondernemen, iets om trots op te zijn!

Bestel nu tijdens de winteractie en ontvang 35% korting op alle infraroodpanelen.

Gerelateerde artikelen

Regenwater als alternatief voor schaars drinkwater

Duurzaam waterverbruik

Drinkwater wordt schaarser terwijl drinkwaterbedrijven al aan hun maximale productie zitten. Drinkwaterbedrijven hebben steeds meer...

Lees verder

5 Tips voor bedrijven om netcongestieprobleem op te lossen

Energiebesparing

Er liggen flink wat uitdagingen rondom de duurzame energietransitie. Sinds enige tijd is daar het...

Lees verder

Verlagen waterdruk snel terugverdiend dankzij water- en energiebesparing

CO2-neutraal ondernemen

Door de waterdruk in een 5-sterrenhotel te verlagen, is op jaarbasis een waterbesparing van 2.250...

Lees verder