Word baas over de energie van uw bedrijfsgebouw

Nieuws

ThuisBaas helpt mensen om hun gebouw of woning energieneutraal te maken. Dus geen energiehuishouding meer op basis van fossiele brandstoffen, maar juist op duurzame energie. Infraroodverwarming is een eerste product dat we uitlichten. En dit kan bij mensen thuis worden toegepast, maar ook in uw bedrijf.

ThuisBaas zocht naar de beste manier van verwarmen, aangedreven door duurzaam opgewekte energie. De beste en meest duurzame producten worden hiervoor geselecteerd. ThuisBaas is een initiatief van stichting Urgenda, werkt onafhankelijk en zonder winstoogmerk of tussenhandel. Zo gaat de winst naar de mensen die – thuis of op kantoor – aan de slag gaan met duurzaam verwarmen.

Infraroodverwarming

infraroodverwarmingHet eerste product dat ThuisBaas uitlicht is infraroodverwarming van ThermIQ. Een heel goed alternatief voor traditionele verwarmingssystemen zoals de CV. Infraroodpanelen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten eronder of ervoor. U verwarmt hiermee verschillende ruimtes veel efficiënter en heel aangenaam. Het is geschikt voor woningen maar ook voor kantoren, winkels en praktijkruimtes.

Minder energie, kosten en CO2

U kunt infraroodverwarming als innovatief product goed inzetten om uw energieverbruik te reduceren en kosten te besparen. De te behalen winst zit in meerdere factoren. Zo is het mogelijk in een open ruimte microklimaten te creëren, waardoor geen ‘loze’ ruimte onnodig wordt verwarmd. Ook wordt de gevoelstemperatuur bij infraroodverwarming eerder bereikt dan bij traditionele verwarming, waardoor de ruimte niet zo warm hoeft te worden als voorheen. Dat scheelt energie. Verder is het mooie aan infraroodverwarming dat u geen aardgas meer hoeft te gebruiken voor het verwarmen en dat het verwarmen helemaal duurzaam is als u duurzaam opgewekte elektriciteit afneemt.

Zonnepanelen met infraroodverwarming

Heeft u als ondernemer al zonnepanelen op het dak? Nog beter! Dan kunt u letterlijk zelf het zonnetje in uw kantoor halen door met infraroodpanelen uw bedrijfsgebouw te verwarmen. U doet het dan echt helemaal zelf en zo wordt uw CO2-voetafdruk nog kleiner. Bovendien komt u op deze manier weer een stap verder met energiebewust ondernemen, iets om trots op te zijn!

Bestel nu tijdens de winteractie en ontvang 35% korting op alle infraroodpanelen.

Gerelateerde artikelen

Biobased bouwmaterialen hebben de toekomst 

Energiebesparing

Bij het verduurzamen van woningen is het isoleren van daken met biobased materialen goed te...

Lees verder

Energiebewust en duurzaam ondernemen? Koffiebranderij Hesselink doet het gewoon.

Praktijkverhalen

Gerrit Hesselink komt, zo zegt hij zelf, uit een echt koffiebrandersgeslacht. Hij is de vierde...

Lees verder

Zo maakt aannemersbedrijf Van der Poel de overstap naar elektrisch rijden

CO2-neutraal ondernemen

Twee bedrijfsauto’s, twee heftrucks, een graafmachine van 3800 kilogram, drie personenauto’s en een vacuümunit. Allemaal...

Lees verder