Vraag uw gratis EMS-magazine aan!

Energiebesparing

Energiemanagement wordt vanwege de intensivering van het Energieakkoord per komende 1 januari opgenomen in de erkende maatregelenlijst >. Het toepassen van EnergieManagementSystemen (EMS) wordt een verplichte maatregel in bedrijfstakken waar het in energiegebruik van gebouwen hoofdzakelijk wordt veroorzaakt door klimaatinstallaties. Met behulp van een Energie registratie- en Bewaking Systeem (EBS), is het simpel om concrete acties uit te voeren die kunnen leiden tot forse energie- en kostenbesparingen.

Een energiemanagementsysteem laat direct zien waar en hoe door een slimmere instelling energiebesparingen mogelijk zijn. Een groot gedeelte van de klimaatinstallaties is niet goed ingesteld en zo kan relatief makkelijk – tegen lage kosten en korte terugverdientijd – energie worden bespaard.

Gratis EMS magazine

Onze partner Van Beek, pionier in energiemanagement, heeft een uniek EMS-magazine samengesteld. Met informatie over wat een EMS en een EBS nu precies zijn, de wettelijke verplichting en vooral veel succesvolle inspirerende voorbeelden. Het Energieakkoord wordt moeizaam gehaald, terwijl besparingen voor het oprapen liggen. Met het magazine deelt Van Beek haar kennis met de markt. Alles met het doel om Nederland verder te verduurzamen.

Via deze webpagina > kan een gratis magazine worden aangevraagd.

Gerelateerde artikelen

Meer doen dan wegwerken E, F en G labels om klimaatdoelen te halen

Energiebesparing

Sjoerd Klijn Velderman verduurzaamde zelf zijn meer dan honderd jaar oude huis: er werd isolatiemateriaal...

Lees verder

5 Tips voor bedrijven om netcongestieprobleem op te lossen

Energiebesparing

Er liggen flink wat uitdagingen rondom de duurzame energietransitie. Sinds enige tijd is daar het...

Lees verder

Aangenaam binnenklimaat en juiste verlichting verbeteren prestaties werkplek

Energiebesparing

Hoge luchtkwaliteit, een aangenaam binnenklimaat en de juiste verlichting bevorderen de gezondheid en de prestaties...

Lees verder