Vraag uw gratis EMS-magazine aan!

Energiebesparing

Energiemanagement wordt vanwege de intensivering van het Energieakkoord per komende 1 januari opgenomen in de erkende maatregelenlijst >. Het toepassen van EnergieManagementSystemen (EMS) wordt een verplichte maatregel in bedrijfstakken waar het in energiegebruik van gebouwen hoofdzakelijk wordt veroorzaakt door klimaatinstallaties. Met behulp van een Energie registratie- en Bewaking Systeem (EBS), is het simpel om concrete acties uit te voeren die kunnen leiden tot forse energie- en kostenbesparingen.

Een energiemanagementsysteem laat direct zien waar en hoe door een slimmere instelling energiebesparingen mogelijk zijn. Een groot gedeelte van de klimaatinstallaties is niet goed ingesteld en zo kan relatief makkelijk – tegen lage kosten en korte terugverdientijd – energie worden bespaard.

Gratis EMS magazine

Onze partner Van Beek, pionier in energiemanagement, heeft een uniek EMS-magazine samengesteld. Met informatie over wat een EMS en een EBS nu precies zijn, de wettelijke verplichting en vooral veel succesvolle inspirerende voorbeelden. Het Energieakkoord wordt moeizaam gehaald, terwijl besparingen voor het oprapen liggen. Met het magazine deelt Van Beek haar kennis met de markt. Alles met het doel om Nederland verder te verduurzamen.

Via deze webpagina > kan een gratis magazine worden aangevraagd.

Gerelateerde artikelen

Vijf tips voor het energiebewust koelen van je bedrijf

Energiebesparing

Met een opwarmende aarde wordt het steeds verleidelijker om voor de hete zomers een airco...

Lees verder

Energiebesparing Rotterdamse stijl: gewoon doen

Energiebesparing

Typisch Rotterdams: handen uit de mouwen en beginnen. Verstegen Spices & Sauces bewijst dat dit...

Lees verder

Het kan: energie besparen in de zware bouw

Praktijkverhalen

Het lijkt een contradictie: duurzaam handelen in de nog altijd fossiel aangedreven bouw. Van den...

Lees verder